Menu

Een databank, is dat iets voor mijn bedrijf? Al mijn gegevens staan in tientallen excel documenten verspreid, ik moet telkens gaan zoeken in deze tabellen, mails bevatten veel gegevens, hoeveel facturen heb ik al gemaakt voor die ene klant? Is dit werk afgewerkt waardoor ik een factuur kan maken? Hoe staat het met de betaling? Je kan dit in excel en met papieren formulieren beheren. Maar daar verlies je zoveel tijd mee. Ik moet dingen gaan overtypen wat mijn medewerkers opgeschreven hebben. Wat kan ik daaraan doen.

Wat is Filemaker 

FileMaker is een databaseapplicatie die alleenstaand of als server gebruikt kan worden. Het programma wordt sinds 1992 op de markt gebracht door een dochterbedrijf van Apple Inc., voor zowel Mac OS als Windows. 
Door middel van de eenvoudige gebruikersinterface kan er ingewikkelde applicaties te ontwikkelen, die gebruikmaken van de onderliggende database. Er is een gratis iPhone of iPad app beschikbaar waardoor je databank perfect kan beheren onderweg.

Wat kan ik voor u doen.

Ik ontwerp voor u deze database, een aantal tabellen die je kan beheren door gebruiksvriendelijke formulieren volledig op maat. 

Laat een reactie achter

terug naar boven