Menu

Wat doe ik

Webdesign

Creeck webdesign maakt websites voor elke zelfstandige, bedrijf of vereniging. Van ontwerp tot technische realisatie, ik neem alles voor mijn rekening. Door me te specialiseren in het ontwikkelen van dynamische websites en het gebruik te maken van Open Source Contact Management Systemen zoals Joomla. Hierdoor kan ik u een website op maat aanbieden voor een heel aantrekkelijke prijs.

Waarom kiezen voor Joomla

Joomla is het populairste Content Management System ter wereld.
Joomla heeft de grootste community van ontwikkelaars. Dit biedt onafhankelijkheid voor u als opdrachtgever. Voor Joomla is de grootste database aan 3rd party plugins GRATIS beschikbaar. Deze zorgen voor extra functionaliteiten als een forum, fotoalbum of commentaarsysteem.

Wat kan ik voor u doen

Ik ontwerp en ontwikkel een website op basis van Joomla, een site volledig op maat van u en uw bedrijf.
Ik zorg dat de website even functioneel als esthetisch oogt.
Ik optimaliseer deze website zodat zoekrobots uw site snel vinden.
Ik hou uw website up-to-date, onderhoud en optimaliseer uw site. Of ik leer u hoe je uw website zelf kan beheren, hoe een back-up te maken en hoe aan te passen.

Ik geef u graag meer informatie over mijn diensten tijdens een persoonlijk gesprek.

Lees meer...

Databanken

Een databank, is dat iets voor mijn bedrijf? Al mijn gegevens staan in tientallen excel documenten verspreid, ik moet telkens gaan zoeken in deze tabellen, mails bevatten veel gegevens, hoeveel facturen heb ik al gemaakt voor die ene klant? Is dit werk afgewerkt waardoor ik een factuur kan maken? Hoe staat het met de betaling? Je kan dit in excel en met papieren formulieren beheren. Maar daar verlies je zoveel tijd mee. Ik moet dingen gaan overtypen wat mijn medewerkers opgeschreven hebben. Wat kan ik daaraan doen.

Wat is Filemaker 

FileMaker is een databaseapplicatie die alleenstaand of als server gebruikt kan worden. Het programma wordt sinds 1992 op de markt gebracht door een dochterbedrijf van Apple Inc., voor zowel Mac OS als Windows. 
Door middel van de eenvoudige gebruikersinterface kan er ingewikkelde applicaties te ontwikkelen, die gebruikmaken van de onderliggende database. Er is een gratis iPhone of iPad app beschikbaar waardoor je databank perfect kan beheren onderweg.

Wat kan ik voor u doen.

Ik ontwerp voor u deze database, een aantal tabellen die je kan beheren door gebruiksvriendelijke formulieren volledig op maat. 

Lees meer...

KMO IT Partner

Als informaticus zie ik dat veel van mijn klanten met veel vragen zitten, hun onderneming is gegroeid maar wat nu met mijn IT infrastructuur. Mijn computer op het bureel, heeft ondersteuning gekregen van een draagbaar model. Daarnaast staat er nog een tablet en een smartphone. Maar hoe werken deze samen? Wat met al mijn data? Hoe kan ik op al mijn toestellen mijn documenten openen? En onderweg hoe werkt dit.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Meestal komen ze terecht bij de lokale computer winkel, deze raad dan een splinternieuw toestel aan, waardoor al hun adminstratie veel sneller zal verlopen, maar dit bied in de praktijk geen oplossingen. Hun werkproces moet bekeken worden, waarmeer verlies ik veel tijd. Hoe kan het efficienter. 

Dan zijn er praktische vragen: waar ga ik mijn data opslaan, kan ik in de cloud werken? Wat is deze Cloud eigelijk en wat gaat me dit kosten. 

Onafhankelijk advies

Ik ga u geen computer verkopen, ik zal uw proces van werken bekijken, naar u luisteren, waar wil je naartoe en u onafhakelijk advies geven.

Lees meer...