Menu
Balcaen.biz Balcaen.biz

Toen Dirk me contacteerde had hij maar één vraag. Maak jij nog websites? Heu... Ja natuurlijk. Maak dan maar een site voor me.

Hiermee wil ik duidelijk maken dat een ondernemer geen tijd heeft om een website project uit te werken, ze zoeken een partner die ze vertrouwen en deze taken in handen geven.

Een tijd terug had ik hem een offerte gemaakt voor het vernieuwen van zijn website, zoals iedereen had hij ook een neefje of een vriend van een vriend die een website voor hem wilde maken. Eens de site gemaakt is gebeurt daar niets meer aan. Foto's blijven jaren dezelfde, de stijl was toen mooi. Er was nog geen sprake van mobiele toestellen, ipads. Het doel van deze site was uw gegevens beschikbaar maken op het internet. 

Het was tijd voor vernieuwing, een design die aansluit bij zijn pesoonlijkheid en het bedrijf, een website die een duidelijk overzicht weergeeft van alle activiteiten.

Toen ik de eertse keer bij Dirk thuis op gesprek kwam, hebben we de grove lijnen van de website uitgetekend en daarna kreeg ik Carte Blache. Leuk als de mensen u zo in vertrouwen nemen. Het gaat wel over het digitaal uitgangsbord van hun BEDRIJF. 

Je ziet mijn huis dus heb je een idee wat mijn stijl is. Maak er iets mooi's van. 

De industrieele look van de mooi gerenoveerde boerderij heb ik laten terugkomen in de ijzig grijze achtergrond, dezelfde kleur als het gepollierde beton dat je in zijn woning kan terugvinden. 
De leder look is een subtiele link naar hun passie voor paarden. 

Ik heb aan het voorontwerp geen enkele aanpassing moeten doen, het herontwerp van het logo was ook een schot in de roos.  

Aanvullende informatie

Laat een reactie achter

terug naar boven